Top
Menu × Sluiten
+32 11 68 96 68

expert in shower experience

ontdek het assortiment

Expert in shower experience

Dzignstone is de nieuwe generatie van douchedesign, vervaardigd uit een uniek gietmateriaal volgens eigen recept. Deze mix van unieke componenten zorgen voor een materiaal van de meest hoogwaardige kwaliteit. 

Dzignstone is niet enkel geschikt voor de douche, maar ook voor de afwerking van de volledige badkamer. Dzignstone is een nieuw doucheconcept van uitzonderlijke kwaliteit.

Materialen

Laat je inspireren

Twijfelt u nog over de kleur, het materiaal of zelfs de stijl van uw nieuwe badkamer? Bekijk hier enkele van onze realisaties en laat je inspireren.

realisaties

Toon realisatie

Solid Linear 26

Toon realisatie

Solid Surface White

Toon realisatie

Compacte badkamer hotelproject

Toon realisatie

Solid Surface studio

Toon realisatie

Pure and Dzignstone

Luxe en design zonder grenzen...

Uniek in zijn soort

Dzignstone is als één van de enige materialen tot in de massa gekleurd. Door het gepatenteerde productieproces zijn deze doucheplaten en douchewanden enig in hun soort. Robuust, krasvast en solide.

Eindeloze creatieve mogelijkheden

Deze nieuwe generatie van douchedesign is zowel standaard als op maat te verkrijgen en in verschillende afwerkingen. Het gebruiksgemak en onderhoud zijn onevenaarbaar.

Eigen plaatsingsdienst

Hoogwaardige producten vereisen een onevenaarbare service. GNI biedt nu dan ook een eigen plaatsingsdienst aan om een feilloze plaatsing te garanderen. Laat uw Dzignstone douche plaatsen door een ervaren plaatser.

Kom langs in een showroom in jouw buurt.

Ontdek onze showroommodellen en geniet van deskundig advies in één van onze verkooppunten.

verkooppunten